Mikä on Tietoykkösen vastaajaraati?

Tietoykkösen ylläpitämä vastaajaraati koostuu joukosta suomalaisia, ketkä haluavat kertoa mielipiteensä ja vaikuttaa yhteiskunnallisesti merkittäviin asioihin kuukausittaisten kyselytutkimusten kautta. Raatiin liittyminen on täysin maksutonta ja kyselyihin vastaaminen vapaaehtoista. Voit myös erota raadista koska tahansa ilman seurauksia, mikäli niin haluat. Raatiin kuuluville lähetetään noin kerran kuukaudessa mielenkiintoisia kyselytutkimuksia, joihin vastaaminen kestää yleensä vain muutaman minuutin. Vastaamalla olet mukana vaikuttamassa päätöksiin!

Vastaaminen on helppoa ja vaivatonta

Lähetämme liittymisesi jälkeen kyselyt aina sähköpostiosoitteeseesi, mitä kautta voit vastata kyselyihin millä laitteella tahansa, kunhan sinulla on yhteys internettiin (älypuhelimet, läppärit, tablet-tietokoneet yms.). Vastaamisen voi myös jättää kesken ja jatkaa myöhemmin, vaikka toisella laitteella.

Turvallisuutesi on meille tärkeää

Vastaaminen on aina täysin nimetöntä, luottamuksellista ja tietoturvallista. Emme luovuta yhteystietojasi kolmansille osapuolille tai käytä niitä mihinkään markkinointitarkoituksiin. Vastauksista tehdään nimettömiä tuloksia, joiden avulla tutkimuksen toimeksiantaja voi tehdä parempia päätöksiä. Voit myös koska tahansa poistaa itsesi ja tietosi raadista lähettämällä meille eroamisesi sähköpostitse osoitteeseen info@tietoykkonen.fi.

Miten liityn Tietoykkösen vastaajaraatiin?

Jätä meille yhteystietosi alla olevan linkin kautta ja pääset heti mukaan seuraavaan kyselyyn! Tarvitsemme vain sähköpostiosoitteesi kyselyjen lähetystä varten.

Mikäli haluat vain itsellesi kohdennettuja kyselyitä, voit halutessasi jättää meille myös seuraavat tiedot: asuinkunta, sukupuoli, syntymävuosi.

 

Tietoykkönen on osa Keskisuomalainen-konsernia. Noudatamme ESOMARin (European Society for Opinion and Marketing and Reseach) sääntöjä ja ohjeita. Olemme laatusertifioitu yritys (ISO 20252).
Tietosuojalausekkemme. Meille töihin? Jätä avoin hakemus Tietoykköselle konsernimme verkkosivuilla www.keskisuomalainen.com/rekry