Tietoykkönen työnantajana

Haluatko tulla mukaan Tietoykkösen mukavaan ja nuorekkaaseen työyhteisöön?

Tutkimushaastattelijan työssä pääset osallistumaan monenlaisiin paikallisiin ja valtakunnallisiin mielipide- ja markkinatutkimuksiin.  Työaikamme joustavat elämäntilanteesi mukaan eli voit vapaasti valita haluamasi työpäivät ja -ajat.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä tutkimusprojekteissamme 2-5 päivänä viikossa. Työaika on arkisin klo 12.00-20.30 ja tarvittaessa lauantaisin klo 11.00-16.00. Tarjoamme mahdollisuuksia työskennellä myös kesäkuukausina.

Edellytämme hakijalta työhön sitoutumista, tunnollisuutta, vähintään 18 vuoden ikää sekä selvää ja ymmärrettävää puhelinkäyttäytymistä. Iloisesta ja ihmisläheisestä elämänasenteesta on myös hyötyä. Arvostamme aiempaa kokemusta puhelin- tai asiakaspalvelutyöstä, mutta se ei ole välttämätöntä, koska järjestämme työhön tarvittavan koulutuksen.

Tutkimushaastattelut tehdään puhelimitse ja  vastaukset kirjataan tietokonepäätteelle. Toimipaikkamme on Jyväskylässä osoitteessa Aholaidantie 3.

Täytä alla oleva rekrytointilomakkeemme, niin otamme sinuun tarvittaessa yhteyttä ja kutsumme haastatteluun. Mikäli meillä ei juuri nyt ole tarjolla sinulle työpaikkaa, pidämme kuitenkin hakemuksesi tallessa tulevaa tarvetta varten.

Voit myös soittaa Mia Korhoselle 050 411 8890.

Mia_Korhonen.png
Mia Korhonen projektipäällikkö 050 411 8890

Tietoja sinusta hakijana

 Kyllä
 Ei

Tietoykkösen arkea

1020 puhelua päivässä

1200 F2F haastattelua vuodessa

24,5 osa-aikaisten keski-ikä (vuotta)

Hae töihin