Tietoykkönen

Tutkimusyritys Tietoykkönen on ollut alalla kolmekymmentä vuotta. Sinä aikana olemme oppineet paljon. Kuten sen, että hyvän tutkimuksen tekemisessä on neljä tärkeää asiaa: ensin täytyy tunnistaa oikea tutkimusongelma, sen pohjalta pitää osata rakentaa oikeat kysymykset, vastauksista on kyettävä vetämään oikeat johtopäätökset ja lopuksi tärkein – on osattava kertoa, mitä tiedolla tehdään.  

Meille on tärkeää, että emme hukuta sinua tietoon. Saat tutkimuksestasi ymmärrettävästi kirjoitetun tiiviin raportin, johon olemme kiteyttäneet sinulle arvokkaimman tiedon. Uskallamme myös esittää konkreettisia toimintaehdotuksia, koska tutkimus on päätöksenteon väline. Halutessasi saat käyttöösi myös tutkimuksen laajan taustamateriaalin, ja me autamme sinua sen tulkitsemisessa.

Kaiken toimintamme pohjana on luottamus. Ymmärrämme kuinka arvokasta on, että sinä uskot tietosi meidän käsiimme. Kuin myös se, että tutkimuksiimme vastanneet ihmiset rohkenevat kertoa meille ajatuksistaan. Tämän luottamuksen arvoisia olemme joka päivä.

Tietoykkönen on osa Keskisuomalainen-konsernia. Kuulumme Suomen Markkinatutkimusliittoon ja noudatamme ESOMARin (European Society for Opinion and Marketing and Reseach) sääntöjä ja ohjeita. Olemme laatusertifioitu yritys (ISO 20252). 

Avainhenkilömme

Rauno.png
Rauno Svahn myyntijohtaja 0400 547 338
Lasse.png
Lasse Luoma tutkimus- ja kehitysjohtaja 0400 643 799